SSRKs medlemsregistrering og betaling.
For at du kan ride på SSRKs ridehold, modtage undervisning på SSRKs arealer eller have din hest opstaldet på Skaarupgaard, skal du være medlem af vores klub.
Registreres foregår i vores klubsystem - KlubModul.
Betalingen for kontingent, ridehold eller ridehuskort vil blive trukket på dit betalingskort. Det er let for dig OG for klubben....

Gælder alle :

Opret en profil i systemet. Vigtigt er det, at der er rytteren selv, der oprettes – også selv om rytteren er under 18 år.
Betalingskortet, der tilknyttes, kan sagtens være dine forældres dankort, men af hensyn til medlemsindberetning til Aarhus Kommune og diverse forbund og foreninger er det vigtigt, at profilen indeholder rytterens oplysninger.
Forældre og pårørende kan også oprette en profil, for at få information fra klubben med nyheder, klub-arrangementer, stævner, holdundervisning, aflysninger og ændringer mv.

1. Er du pensionær?

Under HOLDTILMELDING skal du vælge KONTINGENT, det står med grønt.

Så skal du vælge kontingenttype.

1. Du skal vælge MK01

Man vælger ved at trykke på den grønne pris, og følge anvisningerne.

Accepter betingelser og klik på BETAL HER. Accepter igen og gå betalingsprocessen igennem. Herefter trækkes dit kontingent en gang om året. Du får en mail fem dage før, beløbet trækkes.

Har du spørgsmål eller har du ikke et betalingskort - så kontakt kassereren på ssrkrideklub@klub-modul.dk.

Hvis du ønsker udmeldelse af klubben, kan dette kun ske på mail til ssrkrideklub@klub-modul.dk

OBS: Boksleje incl. facilitet betales på baggrund af den seddel, du får på din boks hver den første (en bankoverførsel).

Dette er nemlig en forretning mellem ejerne af Skaarupgaard og pensionæren og ikke en sag mellem dig og klubben.

2. Er du rytter udefra, og benytter klubbens faciliteter?

Når du har oprettet en profil, skal du gå ind under
HOLDTILMELDING og vælge KONTINGENT, det står med grønt.

Så skal du vælge kontingenttype.

1. Duskal vælge MK01

Man vælger ved at trykke på den grønne pris, og følge anvisningerne.

HEREFTER skal du under HOLDTILMELDING tilmelde dig RIDEHUSKORT. OBS - der er flere typer. Du vælger ved at trykke på den grønne pris.

Betaling for ridehuskort sker herefter hver 2. måned forud. Du skal selv melde dig ud af systemet, hvis du ikke længere har brug for ridehus-kort - der refunderes ikke. Ved afmelding - send en mail til ssrkrideklub@klub-modul.dk

3. Går du i rideskolen ?

Når du har oprettet en profil, skal du tilmelde barnet ELEVGEBYR - det gør du under menupunktet HOLDTILMELDING -  det er her.

HEREFTER skal du tilmelde rytteren det hold, som er aftalt med Marianne. Det gør du under HOLDTILMELDING og under RIDESKOLEUNDERVISNING - det er her
Muligvis kræver det, at du logger ind igen efter at have tilmeldt dig Elevgegyr.

Når du foretager tilmeldingen i systemet, betales undervisningen for de første tre måneder. Man betaler for 3 måneder ad gangen. Der gives ikke penge tilbage, hvis man stopper midt i en periode.
Udmeldelse sker ved at
sende en mail til ssrkrideklub@klub-modul.dk.

4. Er du part på en elev-hest ?

Du har en profil i forvejen. Du har betalt elev-gebyr og tilmeldt dig hold i rideskole.

Gå ind under HOLDTILMELDING og RIDESKOLE PART/OPSTALD og vælg parten som aftalt med Marianne ved at trykke på den grønne pris.

Fremadrettet modtager du en e-mail, 5 dage før din betaling går igennem, hvor der således også er mulighed for at afmelde betalingen, hvis dette skulle være nødvendigt.