KATTE ''''''''''''''''''''''''''''''''FOND''''''''
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Kære medlemmer.

Vi er rigtig glade for vore staldkatte, men må samtidig erkende, at de ikke kun lever af store fæle rotter og små søde mus ....
Ej heller undgår de at komme til skade, og skal til dyrlægen engang i mellem.

For ikke at belaste klubbens økonomi til denne sekundære beskæftigelse i forhold til klubbens Vision og mission, oprettes der en ''''''''''''''''''''''''''''''''Fond'''''''''''''''''''''''''''''''' til frivillige indbetalinger fra kattenes små søde venner og deres forældre.

Størrelsen på bidrag er bestemmer I selv, men skal være delelig med 50 kr, og I kan deltage så ofte som I har lyst.

På bestyrelsens vegne.
Kassereren.

28.12.2020
30.12.2020 kl. 10.00 - 31.12.2020 kl. 17.00